In mobila, ce aduce moda, nu aduce veacul! Patul tapitat si cu lada

Patul tapitat si cu lada – un pat cat un dressing

Doamna, fiti amabila, cat costa acest dormitor?  Fiti draguta, dormitorul pe wenge se face si pe alte culori? Cam acestea erau intrebarile cu care se confruntau colegii nostri de la vanzari, pentru mobilarea dormitorului. Era evident ca prin dormitor clientii se refereau la garnitura completa: dulap, comoda, 2 noptiere si un pat, cu sau fara saltea.

Cu 5 ani in urma, firma noastra incerca sa promoveze, cu oarece sanse de reusita paturi tapitate. Neavand prea multi clienti pentru un astfel de produs l-am trecut undeva in plan secund. Totusi, eram convinsi ca un pat cu margini moi si colturi rotunde, de care nu te puteai lovi va avea cautare.

Trecerea timpului ne-a dat dreptate! In ultima perioada intrebarile despre dormitor ca garnitura intreaga au lasat locul celor de tipul: acest pat tapitat se poate face si pe stofa, in loc de piele? Garnitura este inlocuita cu un produs, conceptul  cu o notiune, iar dormitorul face loc patului tapitat si cu lada.

Ce s-a intmaplat? S-a ieftinit patul tapitat? Nu, dimpotriva! S-a schimbat insa conceptia despre cum trebuie sa arate un dormitor. Au aparut si modele de paturi tapitate bine lucrate si cu un design modern. Si astfel spatiul destinat odihnei este centrat pe un pat  matrimonial, tapitat cu lada, si cat mai mare posibil !

COLTUL SPECIALISTULUI

Patul Robert comercializat de Casa Nora G&G SRL este un pat cu un design cubic, cu spatiu de depozitare mare si este gandit sa domine dormitorul. Este un produs serie si de comanda, de calitate foarte inalta, pe piele ecologica, stofa sau plus. Golul de saltea poate fi de 140/200, 160/200 sau 180/200. Contine o somiera rabatabila care se actioneaza usor, iar interiorul lazii de depozitare este si el tapitat.

       

Leave a Reply